sedih

aku rasa macam aku dah hilang sahabat. ehh tak.. bukan.. aku tak hilang kau. cuma aku rasa sebahagian dari diri aku hilang. tapi kenapa aku rasa macam tu? dulu aku ingat ko paham macamana perasaan seorang perempuan yang disakiti. tapi sekarang ko buat benda yang sama. benda yang sama aku kena dulu, sekarang ko buat pulak. bezanya, ko kawan aku. ko lah tempat aku mengadu and merapu bila aku down. and tapi sekarang aku rasa aku pun cuma tempat ko hilangkan rasa bosan ko jugak. agaknya lah. bila dia tak layan ko as in mendengar rintihan2 ko, aku ada. aku kesian gak kat ko bila dia buat ko macam tu. tapi aku perempuan jugak. kalau partner aku buat aku macam tu, aku akan sedih dowh. memang hati aku akan hancur. tapi aku terima lah apa keputusan ko buat. kalau itu yang buat ko happy. and kadang2 kita terpaksa terbuat orang lain sedih demi diri kita nak happy. sebab tak semua orang akan setuju dengan apa yang kita nak-kan? 

Comments

Popular posts from this blog

love is blind

job hunting