bebel??

kahwin lagi kah aku? korang mesti musykil bila baca blog aku kali ni... bukan kali ni lah, sajer, just for this posting. entah, tiba2 aku terpikir... kahwin lagi ke aku lepas ni?? dakkk...korang jangan salah sangka... bukan nya aku kemaruk nak kahwin lagi.. cuma recently, aku terbaca article pasal sorang artis pompuan ni... katanya, 'menjanda lebih senang' hmmm memang macam tak best kan... perkataan 'janda' tu jer dah buat setengah orang ngeri. aku pun tak suka...heh..heh.. :D tapi nak buat macamana...life sucks sometimes... :D no.. no... i am not complaining.. i am just saying out loud. yeaahh i felt awkward masa mula2 dulu.. tapi sekarang dah biasa... senang berjalan pi mana2 dengan anak-anak kesayangan aku, lisa and joey.. peninggalan bersama arwah... eh...astaghfirullah... bekas suami aku.. kih..kih.. ni dah mabuk lah nieh... sebenarnya aku buhsan!!! tolong...!!! hampeh... lunyai aku hari ni... in fact hari-hari yang lepas jugak.. ain! take a deep breath!! kata aku sendiri... wehhhh sejuknya opis ni weh... kebas dah jantung aku!sekarang aku dgn ally tengah kemaruk diving... ye la masing-masing baru dapat lesen ni hah... so tengah kemaruk lah.. kulit aku sekarang, tak payah cakap lah kan... dari light brown dah jadik darker brown.. tapi... no worries, manis masih ader!! har..har..!! cheh... sah memang aku dah tak betul!! tadi dalam pada pikir-pikir nak buat kerja, aku jalan ke pantry kejap, ambik air masak nak isi dalam tupperware aku.. sambil jalan aku terpikir.. ni yang balik terus tulih dalam blog nieh.. walaupun kawan aku AS dah kabhor..."buat kerja hari ni, dah jangan asyik tulih blog jer."... tapi... aku kena layan kepala aku ni kejap.. :( okeh..okeh.. sambil jalan aku pikir, jadual aku sekarang dah ketat... penuh... dengan brisk walk nya.. dengan dancercise nya.. dengan netball nya.. dengan anak2 kesayangan aku... dan yang terbaru dan mengujakan.. dengan diving nya.. masa bila aku nak ada time nak carik 'kawan'? hmmmm... *sambil garu2 dagu yang tak gatal*  kenapa tah... tetiba jer aku terpikir.. sebelum2 ni, idak lak aku terpikir...kan? wah! wah!!... ally!!! macamana kita ni??? habis la kita!!! choy!!! tapi apa-apa pun sekarang aku happy, walaupun tak de laki...ahaksss... siapa kata kalau ada anak, aku tak leh buat outdoor activities?? boleh ajer... as long as aku, bahagikan masa secukupnya untuk anak-anak aku.. ;-)

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku