Read in your language

Followers

Total Pageviews

monday blues ke?

by - March 12, 2018

i dont believe in monday blues. kalau nak rasa bosan tu any days pun boleh. and tak semestinya monday. kalau takat ko pergi kerja rasa moody on monday je, baik ko berenti kerja. coz berapa lama and berapa monday ko nak rasa monday blues. to be honest memang la hati aku dah tak de kat tempat aku kerja ni, tapi sebab i need the money to survive aku kerja je lah. 

anyway, wedding N4 dah dekat sangat. aku harap la M2J dapat datang cuma aku tak rasa dia akan datang sebab dia kerja hari sabtu. that will also show how important this event or even me in his life la kan. apa2 pun, aku nak harap lebih2 pun, aku dengan dia kawan je walaupun apa yang aku rasa lebih dari tu. hhha 😁 syahdu je bunyi nya kan.. tapi nak buat camna. itu la hakikatnya. semalam petang kitorang gi meeting kat glamhall, tempat wedding tu nanti. so dah terasa la bahang kehangatan. hehehe 😀 aku lak yang excited.. ehh.. 😋 nak tulis lagi tapi tiba2 mood tu hilang. 

You May Also Like

0 comments