Menjelang upsr

Haa tu dia.. My hero.. Bukan superhero tau... Inilah hero kesayangan hamba - Joey.. Upsr lagi 2 hari.. Dengan tenangnya dia mengadap laptop... Kejap ehh, aku nak intai apa yg dia tengah asyik masyuk tu...

Hemm let's list down:
  • Hotmail - to check his email
  • 9gag - haa yg ni aku pun suka tgk.. Kelakar siot..
  • Facebook - sebab aku suruh dia check apa yg aku terupload pakai account dia.. Heh heh saper suruh main2 dgn my Note, kan
  • Twitter - hmm yg ni, dia ni dah pandai secret2.. Nanti kau!! Punya la ramai awek2 htr direct messages! 
  • Astro Tutor - haa!! Yg ni aku setuju dan sokong :*


Ơ̴̴̴̴̴̴͡K Ơ̴̴̴̴̴̴͡K ... Nak solat zohor jap and hantar report gaji kat my mom.. Kalau tak kaghang aku tertido, payah :p


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

muhammad asyraf said…
budak-budak sekarang dah advance.. belajar pun pakai internet.. huhuhu.. :)
~ kak..ckp kat joey..gudluck..!!!
Ein said…
@asyraf, janji dia buat latihan... kalau tak, dok tergelak sorang tengok 9gag & sitcom fresh prince of belair :D

@orochi, insyaallah.. nnt akak spi kan. thanks orochi :)

sekarang mama dia yg nervous.. tak boleh tido ni..

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi