my mama's request

:) kesian mama... dah berapa kali mama tanya pasal gambar-gambar hari raya... hehehe :D rasanya dah 3 kali hari raya kut... semenjak zaman digital camera ni, mama selalu mengeluh... dia kata ambik gambar macam nak rak tapi gambar sekeping pun dia tak tengok.. :( kekekek :D kesian mama.... aku pulak dah banyak kali nak 'cuci' gambar tapi tak buat2... dah banyak benor... hmmm i think this is what i am going to do... nak compile gambar 3 hari raya la kut... take the best photos and buat satu photobook... ye la... photobook bukannya murah kan... :p okay lah... kena gagahkan jugak ni nak cari the best promotion nak  buat photobook :) hehehe :D 


ha... lebih kurang macam yang kat atas tu... tapi soft cover ok lah kut.

kalau you all tahu mana2 yang ada promotion photobook, bagitau lah ye... :) 

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi