aku yang lupa diri!

perghh.... kaki ayam, udang... (menyorok) dgn sayur! :o
muka tak semenggah hari ni dengan tanpa make up nya!! 
Ya Allah, maaf kan aku... Kerana begitu kelaparan.. Padahal pagi tadi dah bedal roti canai sekeping! Astaghfirullahalazim... Apa nak jadi ni?? Tengahari tadi patut pi tempat lain nak carik barang sket, tapi tukar destination... Terus merembat lunch yang maha banyaknya!!! Kalau la kaiser tahu ni, sure aku kena hambat lari keliling rumah 20 kali!! Dah la sebelum lunch tadi dia dah sms, "Gym tonight? I am free in the evening!" Whooppss.. Macam tau2 je bini dia nak melantak!!

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

moving mirror

migraine is my bestfriend