pghiluss...

aku tak tahu kalau korang boleh sebut perkataan kat atas tu tapi itu lah yang aku rasa sekarang. gosh... it sounded weird that i am writing this in bahasa. kadang2 kalau aku marah aku prefer tulis or cakap in english tapi kali ni aku kena tulis dalam bahasa coz aku tahu mamat siot tu baca gak blog aku. sebenarnya aku bengang dengan dia dah lama. and aku baik dengan dia pun pakal coz dia kawan rapat laki aku. tapi alhamdulillah perangai depa jauh berbeza. mamat tu memang kurang ajar and suka menjatuhkan air muka orang di khalayak ramai. aku rasa kalau dia kutuk laki aku depan orang dah banyak kali... tapi laki aku diam jer... sabar jer... tapi bini dia ni dah tak tahan. iiegghhh memang aku nak mencarut je dengan mamat cilaka tuh. tapi coz mengingatkan jugak time laki aku susah dulu dia gak yang tolong, so aku sabar kan gak lah.

tapi insiden minggu lepas memang aku dah tak leh sabar. dulu dah la dia memang biadap ajak laki aku keluar malam. aku tak kisah kalau laki aku nak keluar tapi mamat ni sebenarnya nak menggatal dengan betina2 kat luar tu. pakal lah nampak mat salleh kan... masing2 gedik tak hingat dunia... lupa asal usul terus. nauzubillah. lagi2 tau mat salleh tu banyak rm. kot yer pun nak buat siot jangan la ajak laki aku... punyer la ayat laki aku supaya aku bagi green light tuk kuar.. so sebab aku caya kat laki aku, aku pun okay lahh... tapi lepas tu memang perang gak lah... mana tak nya.. kuar gambar berkepit dengan betina2... cheh... masa tu memang aku hangin. tapi lepas aku slow talk dengan laki aku - everything dah okay. itu lah insiden last laki aku kuar malam tanpa aku. sumer ni gara2 mamat cilako tuh lah.. dah tu sekarang aku rasa dia ajak laki kuar lagi tapi laki aku tak nak... belakang dia tuduh aku macam2, dia kata aku tak bagi laki aku kuar.. apa ke jadah... aku tak kisah lah... laki aku pun paham perangai aku.. selagi dia tahu jaga diri, aku tak de hal. cuma aku rasa laki aku pun tak nak sangat kuar dengan dia coz nanti dia start mabuk dan laki aku tak minum.

ooppss aku dah off track lagi. yang minggu depan lak dia nak mengata aku dalam fb aku. apa hal... sebelum ni pun dia macam tu. aku sabar lagi.. tapi minggu lepas dah melampau. dia ingat dia banyak pandai lah?!! jadik adik aku pun enter frame lah.. adik aku ni pandai mengayat tak macam aku. aku kalau marah tak reti sangat nak laser2 kat fb tuh.. paling2 aku ngadu dgn laki aku jer. yang kelakar nya lepas adik aku sound dia, dia terus buang aku dari list dia.. padahal sebelum tu dia dah post pun kutukan kow2 punya kat page aku... tapi dia padam... piiraahhh mabuk... kalau berani letak jer lah.. awat pi padam..??? pengecut tak de teloq! tapi memang la aku rasa tak besh sekarang ni... arrgghh... kenapa la aku bagi benda ni bagi aku tak tentu arah... dah la aku makan ice cream... kek.. dan segala nya. sumer untuk hilang kan rasa tension aku... tapi tak hilang gak...arrgghhh tolongg...

jadik tadi lepas aku balik jalan2 dengan anak2 aku dengan laki aku, laki aku tanya lagi kenapa dengan aku. jadik aku citer la... laki ku dengan tenang nya menenangkan aku.dan dia pun cakap kawan dia ni memang tak de teloq... wakakaka...LOL :D dia akan ngata orang pas tu nyorok.. sebab dia tak nak nampak jahat... you see what i mean? jadik laki aku pun cakap bak per penat2 pikir2 pasal mamat tu... dah memang karektar dia gitu... jadik aku pun rasa lega dari tadi :)

sekian tima kasih... hehehe :D dah.. aku nak solat.. :P

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

moving mirror