have you met dinodung?

 
ini lah ciptaan anak bujang aku si joey... dia dgn kawan dia... ye ye lah dia citer kat aku lepas tu... "mama nak tengok dinodung?" katanya... aku pun tengok lah... lol :D memang terkekek2 aku gelak... pastu bila aku amik gambar, joey dah pandang semacam..."ma!! what are you doing?" dia ni cukup pantang... nanti dia tak bagi aku blog.. tapi aku nak blog jugak coz kelakar... pada aku la.. hehehe :D binatang/creature ni dijadikan daripada taik... and bila dia tembak musuh dia, dia akan tembak taik..boleh spray busuk... spray taik...  hahahah :D tak ke kelakar tu?? :P 

Comments

~ orochi ~ said…
~ ape yg joey imaginekan bila wat mende nih eh..??
Ein said…
hehehe :D entah... dia dgn kwn dia.. :P
joeycamain said…
joey masa tu joey ngan adam, kawan joey boring tak de kerja. buat lah alien taik humanoid.
p.s, dinodung boleh jadi taik cair.




joey

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku