when things go wrong

i was at the office with only rm2 in the wallet :P hehehe :D malas gila nak withdraw duit. duit keluar macam air rasanya offlate ni... hmmm tak berkat kut duit aku.. :( sorry.... dah tau salah sendiri... sendiri mau ingat lah.. tapi nak buat macamana? hmmm anyway... citer pagi ni gini... punya la confident nak kuar kan duit kat atm kat opis.. aleh2... dah jalan sampai atm, dua2 machine out of service... cheh... hmmm aku nak sarapan apa dengan rm2?? sah2 tak cukup.. hahaha :D hmmm nasib baik datuk N ada... ahaks... so breakfast was on him :P alangkah indah nya dunia... eppp... bukan tak de duit eh... malas nak jalan jauh jersss... kalau tak breakfast kat lg1 pun, ada quaker oats at my place.. so, no hal. cuma dah janji nak breakfast sesama.. :))

come lunch time, dengan confidentnya aku pun jalan la ke bank islam nak withdraw coz nak makan kat lg1 jer.. nasi kukus dah dalam kepala dah... walaupun sepatutnya aku tak leh la makan gitu kan... kata nak body chun.. :P muahahaha LOL :D dah 2 mesin aku tekan2... tak keluar2 pun duit aku... ishhh geram betul.. so, nak tak nak kena la menapak ke stesen sentral... itu pun aku kena charge extra coz kuarkan duit kat cimb... kat maybank panjang sgt queue nya.. malas nak tunggu. menu lunch divert to nasi ayam... tapi hampa lagi coz, tak de tempat duduk.. hmmm apa lagi... menapak la balik ke block office... kepala dah ingat nasi kukus balik.. alhamdulillah rezeki aku ada... maka melantak la nasi kukus... kalau laki aku tengok sure geleng kepala :P hahaha :D

eh chopp.. tetiba aku terjumpa pulak gambar ni... cute siot... :) heh heh :D pada korang yang tak tau.. aku suka katak ;P

so itu la citernya... malam ni aku nak pi gym.. coz semalam habis dinner lewat, tak sempat :) and today is my leg day ganti semalam... argghh... session yang paling berat untuk sumer orang.. tapi coz nak kaki lawo kan.. buat je lerr!! lagi mau bising :P

hmmm best pulak tengok si santa ni menari2... kat sebelah kanan page aku ni :P

Comments

irasilver said…
kak ain, napa ckp melayu? kelakar! :P
Ein said…
kalau datang mengong dia, gini la ira... ni maknanya tensen tahap almost max.. tu yang terus tulis melayu tuh.. hahaha :D LOL

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

moving mirror