disaat aku bengong

gara-gara 1st day masuk kerja after 5 continuous day cuti gini lah jadinya.. been getting a few smses from the banks to pay up certain bills. since my online banking is always done in the office, so jelaslah ada yang tertunggak. biasalah, bila due date on the 1st or 2nd... alamat kena tunggu la akaq masuk office kan... info semua kat office. so, today dengan bersemangatnya akaq bukak la organiser where i write down all my payments etc... tengok2, eh awat payment aku tak masuk? tak updated in the statement. nampak macam ada sebulan i did not pay... bila tengok kat organiser dah bayar.. yang ada pun amount tak sama. so beriya lah akaq call customer service ctbank. dah lama tak call depa coz kalau dah tak de apa issue, i will not call. :) takkan nak call just to say i miss you kut..kann.. :P

well anyway... dah dok tanya nun, tanya nin... pelik gak.. kenapa kat record depa kurang payment? tapi akaq idak lah marah coz takut kut2 akaq yang silap mata... bila dah tau what's the amount i needed to pay.. akaq pun letak telepon.. dok belek2... hmmmph.. hampeh... patut lah tak telyyy... organiser yang aku tengok tu untuk payment dis 2010...adusss.... aku carik dis 2011!! sabor jer ler... sib baik akaq cakap elok2.. ye la coz kita pun kerja customer service kan... paham kalau customer tetiba marah.. heheheh :D kwang kwang kwang... so dengan tenangnya, akaq meng-transferlah payment tu ke ctbank :P hahahaha itu lah kisah aku hari ni... apa2 pun kaki ku yang bengkak ni berdenyuttt nyuttt lelagi bila pakai heels :( 

p/s: ada lagi posting yang pending... bday joey - jalan2 kat aquaria.. sabar ye.. yg tu kena tunggu mood jiwang :P skrg kerja tgh byk whoaaa... :P

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku