Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2019

fulfilled weekend

i am not sure if i am a person who would like surprises.. maybe i do not know how to react on surprises done for me. but of course, surprises by people who are dear to you, siapa tak nak, kan? 
i have been feeling emotional towards end of last week. so mengarut kan.. πŸ˜€it was before the weekend came. and i know i miss AH so so much. but there is nothing that i can do about it. i would be lying if i say i don't have ridiculous request in my head for him to cut short his off days back at his hometown to be with me in KL. it sounds so selfish - and i dont want that. so bila dah kena control emosi sendiri macam tu, terus jadi emo and sensitive tak tentu pasal. or maybe dah dekat nak PMS pun ye kut.. hehehe kan akan jadi emo and sensitive. guys.. take note ya.. 😜
since i wont be seeing AH, i made plans for myself coz i dont want to have high hopes on him coming to KL. although there is a tiny winny hope there is left.. but i try so hard to brush it off. anyway, he couldn't cut sh…

Maldives Here I Come - Ep 02 cont

still on day 1 dive: sorry la you all... ada benda nak cerita tapi haritu terlupa. al maklum lah. ... anyway..  during any dive trip .. we will have briefing sebelum dive. biasa lah.. nak cerita dive site tu macamana, apa yang kita boleh jumpa kat situ, and what other things that we should take care of - of course safety is utama. kalau situ current kuat ke, macamana nak turun and hala ke sebelah mana dan lain2 lagi. 
hari2 terakhir - hujung2 of the trip, the DM wrote down all the dive sites that have been visited. which was easier for me to remember apa yang kitorang nampak and experience. so for this posting, it is actually sambungan ep 2 yang aku tertinggal nak cerita kitorang dive kat ship wreck. 
kalau time dive trip, wake up 6.00am, agak2 kalau kat rumah, rajin tak bangun awal2 pagi?.. memang tak la kannn... kitorang semua dikejutkan dari tidur dengan loceng macam loceng ice cream tu. memang berdesing giler ok bunyi dia. tapi kalau dah penat sangat kitorang tak bangun jugak. mac…

Maldives Here I Come - Ep 02

Jan 27, 2019:  first day of my dive in maldives. gugup? nervous? semuanya ada. we get to know which group we are in. and this was also the 1st time aku share bilik dengan Lind. yang best kalau gi dive ni, i get to know new people - make new friends gitu. 
it was okay cuma i needed to get use to the small room and goyang2 dek ombak. kalau ombak rindu tu tak payah cakap la kan.. rindu tetap rindu. tettt... okay, disebabkan jarak aku post cerita ni agak lama, so there might be points yang aku akan tertinggal.
we got up early for the 1st dive. and as usual, aku akan cari our Dive Master (DM) for our group and keep close to him/her. that is what i do normally during my dive trips pun. why? sebab selalunya i will struggle masa 1st dive. aku biasa ada masalah nak equalize. and macam tu la jugak yang happened masa my 1st dive kat maldives ni. tapi best... the experience was superb. i saw this beautiful moray eel and pada aku memang unique. and masa kitorang dive tu our DM, Lee dok acah2 1 big po…

overthinking

you know some people like to overthink about certain things. aku tak terkecuali. aku pun tak suka apa yang aku rasa sekarang ni and aku try jugak nak brush off - somehow or rather its starting to disturb my emotion. i am trying to be rational. and to do that, i would rather help others with their issues. ie. i'd better check on lisa and see if she is okay. and after a few days and talking / vc-ing with her, i am glad that she feels better now. but, what about me? it is still lingering in my head - whatever that i am / keep on thinking. it will go away eventually - just about a matter of time.  i am sure when the day and time comes, this is really nothing. or kalau dah after sometime bila baca balik posting ni mesti aku pun akan fikir, la mende la aku dok overthink sangat.. serabut lah. ni yang orang kata sebenarnya setan tu memang tak boleh tengok orang happy - ada je dia nak masukkan rasa sangsi or doubt. 
and memang beza lelaki & perempuan, perempuan will be more expressive…

Maldives Here I Come - Ep 01 [MHIC Ep 01]

remember Maldives Here I Come which i posted on Jan 10, 2019? i will be posting 8 episodes of MHIC since i was there for 8 days 😁
Jan 26, 2019: finally the day came. i just recovered from flu and cough. wanted to do another round in the pool but my health condition did not permit me to do so. i really wanted to rest before i can do my dive in maldives.  i had a sweet surprise from AH who sent me off to the airport. nasib baik i sort of asked, so his plan to surprise me did not happen keseluruhannya lah kan. alaa just like the surprise i wanted to do for him months ago in JB. so, yeah we are both well planned people about certain things, so at times, surprises couldn't work on us. 
i told AH that i have this uneasy feelings before i left for maldives. but after a while we both tried to brush it off our minds. he keeps on telling me to have fun. i think i will have fun, just that of course i will miss him. and having his sailing schedule just about the same time as i travel, makes …

6 Body Shapes That Tell 6 Different Relationship Facts About Women

if you want to read more you can visit this page: https://curiousmob.com/6-body-shapes-tell-6-different-relationship-facts-women/. i am just choosing what i can apply to me. πŸ˜‹ hahahaha πŸ˜‚ jangan kata sis perasan pulak... tapi yang lain2 memang macam tak kena je with my body shape. 
Peanut Shaped
Probably the one shape that everyone actually longs for, peanut shaped girls have thin waists and are blessed with great proportions. They are usually the strong women who are not shy of confidence. They can walk on their own and don’t exactly need the approval of any men. But if they choose to be with somebody, they would prefer somebody of equal confidence and strength.

i will be posting stories about my Maldives Dive Trip soon... so, do come back okay... teaser... there will be 8 episodes... so bear with me while i gather the strength and ideas. i have a lot of stories to share with you .. i will, insyaAllah.. and please pray for me to get back to my usual health.

Tak Pernah Menyerah

Dalam heningnya malam
Bertaburan bintang
Rembulan pun tersenyum
Pancarkan sinarnya
Seiring waktu berlalu
Menari indah denganmu
Terhanyut dalam mimpiku
Hingga kugapai rasaku
Tak pernah menyerah
Untuk selalu mencuba
Menjadi terbaik untukmu
Dan segalanya
Oh kekasih
Dalam setiap kisah
Selalu ada cinta
Dan ada air mata
Yang pasti mengiringi
'Kan beri cahaya impian
Terang jalani denganmu
Tak pernah menyerah
Untuk selalu mencuba
Menjadi terbaik untukmu
Dan segalanya
Kisah cinta yang telah terbina
Tak terhapus waktu
Dan yakinlah ku 'kan selalu milikmu
Kebahagiaan selamanya nyata
Tak pernah menyerah
Untuk selalu mencuba
Menjadi terbaik untukmu
Dan segalanya
'Tuk selalu mencuba
Menjadi terbaik untukmu
Dan segalanya
O-oh ...
Kekasih
Kekasih

whatever it is, perkara yang baik insyaallah Allah permudahkan, keep on praying for the best for us okay πŸ€—

Terlalu Rindu

Cahaya mentari di pagi hari
Sinarnya kaburi pandanganku ini
Hembusan angin menemani perjalananku
Yang menuju ke hatimu kekasih
Tapi mengapa ku masih rasa begini
Bila mahu bertemu mahu saja jerit
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Oh bulan mana bintang
Mana dia kekasih seorang
Bantulah aku, aku dah buntu
Bintang di langit janganlah bersembunyi
Usahlah membisu bilang dia rindu aku
Ku tak perlu semua hadiah darimu
Ku cuma mahu kau ada depanku
Ku tak perlu semua hadiah darimu
Ku cuma mahu kau ada di depanku
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain selain rindu
Terlalu rindu, terlalu rindu
Jujur aku terlalu rindu
Tiada lain…

while doing my work at  the office, received this via whatsapp... and you know i miss you as much too.. πŸ‘„