Read in your language

Followers

Total Pageviews

you had me at hello

by - December 01, 2018

ok.. semua ready? 😂 belum apa2 aku nak gelak dulu. dakk.. kang aku tulis ni korang start la buat tekaan ala2 jack pot tu kan, aku ckp pasal siapa. boleh tak bila korang baca ni nanti korang andaikan yang korang tengah baca novel kisah errmm angan2 seseorang. haaa gitu..

aku ni kan, kadang2 suka benor buat doa kat Allah yang .. ermm entah macamana nak cakap eh.. dah terlepas baru tersedar.. "adoi.. kenapa la ko pi doa macam tu? you are asking Him man!! He is your creator.. He can give if it is good for you" haaa macam ni la kalau aku bercakap sendiri. orang art kata apa tu? ber monologue? cheywaahh 😂

kalau ikut jalan hidup aku sekarang ni alhamdulillah, aku happy. i have various people around me yang buat aku happy, or buat aku rindu, or buat aku belajar erti kesabaran, or mengajar aku mengimbang yang mana baik yang mana masih perlu aku gunakan akal fikiran.. dan lain2. 

memang kadang2 aku terfikir nak give up on perasaan ni.. tapi bila tengah best tu, best je lah kan. bila sunyi tu sunyi jugak lah kan.. and aku rasa aku takkan dapat apa yang aku nak daripada dia.. hemmm tettt.. mula la tu! 😝 ok lah.. apa2 pun, he knows i had him at hello. 

ya Allah.. permudahkan lah. if he is not for me, jauhkan lah.. ameen 

You May Also Like

0 comments