Read in your language

Followers

Total Pageviews

seribu rindu

by - November 30, 2018

i know that this drama ada Zul Ariffin. daya penarik untuk aku to watch it. tapi somehow for now belum cukup tertarik untuk tengok. sekarang dah banyak episode kut. and i started watching it online i think this week. aku tau kadang2 kalau aku start follow drama online ni, tidur aku mesti terganggu. sebab kadang2 tu boleh bersambung after one episode and another. 

mula2 tu memang ala terexcited nak tengok balik lakonan ZA in drama... kadang2 dengar dia gelak jer dah.. cair... hik hik hik.. ๐Ÿ˜‚ biasa lah kalau celebrity crush memang macam ni kan. bukan leh dapat pun. tapi bila nak masuk ep 2 kut terus potong stim. aku cukup bosan dengan drama2 sekarang.. mesti la pasal arrange marriage.. pasal tak setaraf lah.. dato2 tak leh terima orang2 biasa la.. etc.. terus off la .. tolong la tak de ke cerita lain sikit jalannya?

and lagi satu yang mengganggu mata aku - sakit mata kut tengok cara dressing bapak si Aeril ni.. Dato Muiz.. and aku tak sure siapa pelakon dia. and his lakonan pun pada aku macam tak best. aku rasa lah.. orang lain maybe suka. dengan kemeja colorful and entah lah.. sangat tidak menokoh as a dad in the drama and as someone called ahli perniagaan berjaya. hmm entah.. just aku rasa lah kan.. aku cari gambar dia kat google pun tak jumpa nak tepek kat sini. hehee ๐Ÿ˜€korang kena tengok lah kalau nak faham apa yang aku cuba nak bagitau ni. malam tadi aku baru tengok ep 4 half way.. terus turned off. baik aku layan Mr.H yang tengah tak leh tido sebab kerisauan tu. at least berbakti and bermakna jugak for staying up. tettt.. 



oh by the way, side track sikit. sekarang ni aku tengah sakit kepala. gara2 tak cukup tidur kut malam tadi or tidur tak lena. not sure if i should share the info here coz it is quite personal coz it involves Mr.H's family. anyway my prayers are with his family sampai aku terbawak2 dalam mimpi malam tadi. whatever moral support that he needs ie the doa and prayers.. you've got it from me, that is for sure. i feel you when you said at times like this we need a companion to be with, or at least who can understand and give us the comfort that we need. i guess that is the downside being single kut - agak pilu di situ bila tak de tempat nak mengadu and share rasa2 sedih and serabut macam ni. tak pe lah Mr.H, while we are both single, let's give each other the support that we need eh.. tettt... that's what friends are for kan. takkan time happy2 jer.. time susah senang pun sama2 gak kut. lagipun Mr.H ni aku dah rasa macam family somehow. i will see you real soon ok. hang in there. not sure if he is gonna read  this soon enough coz he will be busy at the hospital. 

You May Also Like

0 comments