MY BLOG FOLLOWERS

Friday, April 6, 2018

bosan

hari ni memang hari yang sangat membosankan. aku rasa macam setiap benda yang aku buat half way. sampaikan aku tak tau nak buat apa dah. mungkin sebab aku tak cukup tidur. balik nanti aku nak nap sekejap sebelum PT session aku pukul 8pm. and biasanya Trainer aku awal. memang dia tak kasi chan langsung. tak rasa ada yang produktif yang aku buat hari ni. owh except that pagi tadi pukul 450am kakak aku call sebab dia dah lembik sebab muntah2. so dalam pukul 5 lebih pagi aku pun pergi rumah dia. aku siap mandi semua and mula2 aku ingat nak ambik cuti tapi bila kakak aku dah kena admit, tak perlu aku stay kat hospital lagi. so aku pun pergi la kerja dengan jeans. malas nak menjawab soalan2 cepumas, aku pun cakap la sepatutnya aku cuti. agak2 la kut takkan tak leh timbangrasa kan. kalau aku balik rumah dulu, mau aku lambat sampai office. tapi kalau depan nak bising jugak, boleh je aku beli seluar lain kat nu sentral. hahaha😆 nampak tak alasan untuk shopping disitu. 

aku rasa aku rasa serba tak kena sebab aku rindu dengan dia... tu je 😔

0 comments: