MY BLOG FOLLOWERS

Wednesday, January 10, 2018

where is the mood

heheh cuba baca macam korang nyanyi lagu where is the love.. LOL :D ye, sekarang ni adalah usaha untuk menggembirakan hati sendiri. tadi lepak dgn WJ lagi and his colleagues. ye lepak ramai2 bukan berdua2an, nanti ada orang jeles, tak pasal2 aku kena serang lagi. hehehe :D tak kuasa ai you.

anyway tak lah selalu lepak kan, cuma bila terasa sejuk sangat kat office ke atau dah ngantuk sangat, ada lah join depa minum jap. tadi siap WJ tanya berapa berat badan aku dah turun.. aduss.. soalan berat nak jawab tu. tapi tak pe... sis tenang je menjawab soalan tu... apa2 pun sis punya target is by march 2018 kena turun at least ke 60kg. takkan tak leh buat kut.. 2kg je tu nak reduce kan.

so, tajuk tak de mood tu ada lah nak tempat baju for the wedding. nak glamor2 tapi bila memandangkan bentuk tubuh yang agak out on certain area terus tak de mood nak buat baju. camna kalau bahagian2 kat peha tak best kan... bukan tak bersyukur cuma nak look better in pictures kut. kemonnn this is like the last wedding of the family.

malam tadi lepas another progress meeting memang aku excited. insyallah this wedding is going to be a beautiful one. walaupun akhirnya N4 tewas dengan kehendak mama tersayang. ye lah.. puteri bongsu kan.. semua nak buat .. tambah tu tambah ni.. aku diam jer coz aku tak de banyak cash nak sponsor... aku takat sponsor coconut ice cream buat tambah2 dessert boleh lah. hmm maybe weekend ni nak gi shopping lah dengan N4 nak beli material. see how..
during the meeting last night at Jibby East

1 comments:

Snuze said...

Coconut ice cream! Yum!

Must send my kebaya to be fixed before end of March then. Made it for Raya tapi siap lambat.