Read in your language

Followers

morning run

by - January 31, 2018

i had a bad tummy ache last night. sampai berpeluh2 menyelamatkan diri lari ke toilet. hahaha 😂 not funny but funny. and last night balik je terus tertido. maybe because i skipped proper lunch kut konon2 nak save for shellambak. but no one wants to temankan so thats it lah. makan lah kuey tiow seafood yg tak habis sebab sakit perut. bukan salah kuey tiow.. salah perut dah masuk angin dari awal.

2.30am aku terjaga teringat kat M2J. and i think he was still awake till about almost 4am? but malas nak kacau. i end up layan abang am dpt la 2 episodes. 

this morning lps subuh whatspp ZZ.. asked if she is running this morning. since ada kawan aku pun cepat2 bangun mandi and siap. budget half hour je sebab ada appt dah dgn contractor nak gi shopping tiles today 😊😊 so here are my records today.. so far so good dah maintain at 9 mins lebih instead of 12 dulu. i am better than before 😉😊


You May Also Like

0 comments