Read in your language

Followers

Total Pageviews

lagi pasal KPR

by - January 26, 2018

last night was the last night and i am now on track watching this drama. #kekasihpaksarela. memang dah makin best and boleh la minah tu berlakun. anyway, what i am going to kupas today is about men's behavior. yang susah sangat nak berterus terang. or maybe i cannot generalize lah coz in a way dalam drama tu, the woman tu macam tu jugak. apa lah susah nak nak berterus terang. kan senang tak de salah sangka. 

tapi tengok remy ishak berlakon memang cool lah.. and kalau lah ada partner macam tu.. hehehe :D hokeh sangat lah. but yang hokeh part romantik dia.. and protective dia.. but not part yang dia kawen dua hokeh... hahah :D susah nak terima suami ada bini lain. 
and tiba2 sekarang tak de mood nak blog dah... kepala serabut pulak tiba2.. ok la bai..

You May Also Like

0 comments