soal hati

sebak lagi... when will i learn? aku ke yang terikut2 perasaan sendiri? aku ke yang perasan? atau i was lead on? bukan ke aku sepatutnya mature enough to know how to control situations? aku rasa kalau korang nak bantai aku dengan bebelan korang baik tak payah. aku bercakap soal hati. soal hati yang buat aku lupa siapa diri aku yang sebenar. mungkin dia yang buat aku lupa siapa diri aku yang sebenar. not in a bad way. but dia yang buat aku macam di awang2an. dia yang buat aku sengih2 macam kerang busuk dengan message2 dia. dia yang kadang2 hilangkan stress aku. cuma kadang2 dia juga yang membuat aku stress dengan rahsia2 dia.. too many secrets that perhaps now i should actually just give up. if it is meant to be, it will lead on to something more positive. and if it is not, ya Allah please ease this for me. 

sekarang ni aku sebak sebab aku rindu.. for heaven sake.. wake up ain! 

Comments

Popular posts from this blog

confession

love hurts