tetamu Allah

insyaAllah cita2 aku bakal menjadi kenyataan untuk bawa sama-sama anak2 aku ke kota Mekah... and the bonus part is... we will be going with my parents. betul lah.. aku baca buku the secret tu... when you think of positive things and focus, insyaAllah di makbulkan if it is good for you. for the past 3 years aku teringin nak pergi tapi mesti ada halangan, delay lah... tak de mahram lah... etc etc... so, i told myself, it is not time yet. belum rezeki aku.. but last year bila my mom told me about the plan, aku terus setuju and all fall into places. so, today i have passed all the documents to the travel agency for them to process. honestly i do not know what to expect cuma aku sentiasa doa supaya semuanya dipermudahkan untuk aku dan seisi keluarga.. insyaAllah... dah kaiser yang bakal aku tinggalkan di sini pun akan selamat dan jaga mischa sepemergian kami nanti.. :D hehehe :D mischa behave okay... 
all items checked and done.
http://picasion.com/gl/4c1u/

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi