unproductive days

today is the 2nd day ... dah macam budak2 pulak rasanya.. entah pa ha per... mata punya lah mengantuk. i was really looking forward for ramadhan actually as i needed a break... hehehe nak rest from too much activity... and from my zumba classes too. kadang2 bila cakap macam ni orang question, 'i thought you love zumba' lerr memang ler love but kita bukan robot :p  penat la wehh... hahhaha :D tapi bila dah lepak macam  ni tak de class.. start la boring... huahuahua... so, what i do is... choreograph new songs.. dah settle 1 lagu baru.. ok lah... 
ermm ok la... nak update blog pun mcm tak de mood jugak... this year balik office pukul 5pm so semalam dah bersilat dengan traffic... gosh.. nak dekat kul 630pm baru sampai rumah. ambik joey. pastu pergi rumah my parents.. buka and terawikh sekali.. but tahun ni memang tak dapat tiap hari... mana nak mengejarkan joelis tuition lagi... lepas tu patut cadang nak cuci kereta yang dah macam kereta contractor kotornya.. aleh2 tutup... bagus jugak mat2 bangla kerja situ kalau tutup sebab pergi terawikh. :)

so, in the end, apa lagi.. aku pun pergi la gym... training.. pastu PT aku tu nak garang2 pulak.. memang rasa macam nak hempuk jer dengan dumbbells kan.. hhaha macam la aku boleh kan? ehh tak boleh... derhaka nanti dosa... :P laki aku tuh... hahhaha nak ngomel2 sini tak per.. ekekeke :D

huumrmmm...  ok la.. borak lenkali okay..

Comments

Popular posts from this blog

confession

love hurts