last friday of 2013


yeahh semua orang tengah sibuk2 dok cakap pasal the last thursday lah.. last friday lah... now it's my turn.. ok.. first in my life, aku sibuk gantung2 bunting in keramat, bukit antarabangsa, setiawangsa & jelatek. just hope that those buntings last long... at least until our event ends :) memang macam kelakar lah kan... and mula2 tu aku malu jugak nak gantung, tapi bila dah masuk bunting ke-dua, aku dah seronok pulak. kaiser sampai berpeluh2 dok terjinjit jinjit nak gantung. kalau ambik upah, mau rm5 satu bunting and minimum 50 bunting.. mak ai.. banyak tuh.. kami punya cuma 8 jer yang kami hang. ada lagi 3 nak safe for the event, nak letak kat dalam dewan. lepas tu ada 3 lagi banner nak pikir mana nak letak. mungkin 1 banner yang kecik boleh letak kat XTreme Hardcore Gym kalau owner bagi kebenaran. ermm entah lah penat nak bebel banyak2, badan tengah banyak angin ni... nak pi urut tak sempat2 lagi... hmmm

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

moving mirror