chasing time...

or, it is more like... tak cukup masa? or waktu yang dah haywire? hihiih... mana tak nya... memang agak sukar nak betul2 memanfaatkan bulan puasa ni kan... perghh bahasa... hahaha :D ni la bahananya kalau office sejuk macam dalam peti ais..! aku rasa semua orang lebih kurang sama je dengan aku kut.. ha macam kat bawah ni la jadual harian sepanjang puasa..
  • 4.45am: bangun sediakan sahur - panaskan lauk yang dah masak malam tadi.
  • 5.00am: sahur
  • 5.30am: kemas dapur sambil joelis sidai kain yang dah pusing malam tadi (extra load)
  • 6.00am: mandi - solat subuh
  • 6.30am: gerak pergi sekolah.
  • 7.30am: sampai ofc - tido kejap.. dapat lah 1 jam kut :p
  • 4.30pm: blah dari office..
  • 5.00pm: sampai rumah - cuci kain.. nap kejap - lepas solat asar :p
  • 6.30pm: bangun mandi... jemur kain tadi..
  • 7.00pm: pergi rumah mama & ayah - untuk buka puasa - then terawikh.
  • 10.00pm: balik rumah
  • 10.30pm: tengok apa2 yang boleh masak untuk sahur. yang confirm, masak nasi dulu.
  • 11.30pm: tido daaaa
hmmm actually dapat jugak total dalam 7 jam tido kan...cuma tak direct la... tapi awat letih semacam ehh?? isk isk...

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi