kerenah org ke gym #4

semalam adalah hari bengong untuk aku... dah la pergi kerja macam zombie.. pepagi buta boss dah set meeting... sib baik, i am 'up to speed' :p hehehe ye lah, sebab monday's meeting i was on leave, so kena lah mengupdate kan diri secepat mungkin. 

dalam keadaan yang blur2 tu, belah petang..aku gagahkan jugak untuk pergi gym... sungguh motivated (kununnya) :p. so dengan langkah yang berat, i went to the pantry and prepare my pre-workout juice which needs to be taken half hour before. serious waktu tu masih macam di awang-awangan. lepas minum juice tu, pergi la ke washroom kejap... buat apa2 yang patut... kat sini dah terjadi adegan bengong.. dengan tak sengaja, aku pakai bidet tu terbalik.. boleh?? nasib baik tak basah satu muka... sebab aku sempat stop tekan bidet tu! ... dah tergelak aku sorang2 dalam washroom.. aku keluar washroom cerita dengan member kat office.. aku dah gelak dulu :p

tak pernah2 aku last minute pergi gym... semalam berlaku dah... lagi 15 minit, sib baik gym kat depan mata jer.. lagi satu insiden... boleh, aku tak boleh nak pakai baju gym aku??? apa hal laa.... baju tu 2 lapis.. aku dok terbalik sana terbalik sini masih tak boleh jugak.. macamana aku nak pakai baju tu??? dah peluh2 aku dalam shower room tu!! mau more than 5 minutes just nak pakai baju je!!! goshhh... memang la aku bengong semalam... and akhirnya aku lewat 5 minit masuk class zumba aku... tak warm up betul2... something that i should not do! memang letih giler... 

and semalam punya zumba tak best :( it should be latin music laaa ello.. 

kenapa eh? :(

Comments

~ moral of the cerita kak..if dah rasa diri tuh sangat bengong that day..tak payah la g gym..terus balik umah..kasik tune normal back diri yg dh sedia bengong dari awal pg tuh..aiyaaaa..
Ein said…
tak leh arrr.... isnin dah cuti.. selasa malam cardio... so wednesday dah memang scheduled gym session..
~ tp dh bengong tahap gaban tuh ape cer plaks..nasib baik tadek kejadian yg serius..akak tuh kan fragile sangat..! :P

Popular posts from this blog

bla bla bla

sunyi

Tombiruo