sakit perut


macam lah tak de benda nak citer kan? tak, memang la sekarang ni tengah sakit perut. i think i have been having gastric since 2 weeks ago. perut rasa tak selesa and bloated :( lepas tu kalau silap time makan sikit, dia start rasa cucuk.. and sebu. lepas tu sentiasa lapar. macamana nak turun weight kan?

so today, aku try la control yang mana patut. pagi ambik cereal 3 in 1. lps tu snacks tibai biskut 4 keping cicah nescafe.. sebab aku ni kena ada susu tiap2 hari. kalau tak de susu, akan rasa macam tak bertenaga. so tadi by 12 noon dah lapar gila. tapi tunggu gak lah time lunch after 1230tghari macam tu baru turun cari nasi. so, i ate half portion of steamed rice + mushroom + broccoli. and i bought fruit salad sikit. 

lps tu mmg la lapar balik. ngantuknya.. tuhan je yang tahu.. sampai pening la, tahan ngantuk... so i went down again nak beli makanan.. and i bought rubbish..kalau kaiser tau, memang cair la telinga kena bebel. sepatutnya i take shake.. tapi macam tak lalu pulak. 

so i had like 2inches of sausage roll, bun sambal, karipap 1 ketul.. semua mini sizes.. manis campur masam.. tak pedas pun.. so sekarang perut aku dah mencucuk2 :( camne nak gi gym ni... i don't wanna miss because today is hip hop... adeh la..

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku