derma jariah / zakat: pembangunan & pengurusan pusat tahfiz al-quran dan al-hadis

bila tengok2 balik dah lama tak buat posting tentang sumbangan. so, let's buat sedikit amalan untuk persediaan masa hadapan. i nak minta derma on behalf dari you all sorang sorang, tak larat la pulak kan :) so, best way is through this blog. kepada rakan2 blogger, di mohon dapat memberi sumbangan serba sedikit ke bank terus ya. 

and i believe they have a facebook page because i did google up cuma since for now i do not have a facebook, i tak dapat nak buat screen capture. do search for pusat tahfiz's with full address, insyaallah you will find the facebook page. 

bismillah...

kepada sesiapa yang nak surat ni lebih clear, i can email to you. and do pass it on... semoga kita semua mendapat berkat dari membuat amal jariah yang berpanjangan :) ameen. 

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi