Winner(s) for 'join ainkalam's rm30 top up give away'

akak excited.... akak announce malam ni jugak lah!!! boleh?? hehehe :D

hahahaha LOL :D belum start, nak gelak dulu... selepas balik dinner dari rumah my parents, akak pun bergegas balik rumah. dalam kereta explain kat joey what he needs to do. hehee tak sangka joey pun excited nak mengundi.. ahak ahak... so, berikut ada lah steps2 yang kami buat untuk mendapatkan pemenang... and guess what??? we have 3 winners!!




Congratulations!! 


Pemenang must contact me via email at ainjalin@gmail.com secepat mungkin atau latest by 12 noon,  2nd Jan 2013. 
Kalau pemenang tak contact, kira burn ya. 

Pemenang please provide the following to me dalam your email reply, sebab I akan buat direct top up for you via MBB2U. :)

i) Handphone No: 
ii) Line apa: Maxis ke, Celcom ke...

Kalau salah bg hp number, I tak bertanggungjawab ya. Sila pastikan itu adalah hp no yang hendak di top up.



p/s: pada yang tak berjaya tu, jangan sedih2 ye.. insyaAllah, ada rezeki, akak buat lagi giveaway... nak tak? 

Comments

Nurul Atiqah said…
Tahniah pada semua pemenang :) Takde rezeki.
Ein said…
insyaallah lain kali ada peluang lagi ya dik... :) tq for your support!
IRA ARINA said…
tak ada rezeki dekat sini :)
Mimie Najib said…
takde rezeki..tahniah pada pemenang,, :)
Alaaaaa..blog sy x terpilih la..ehehehe..tahniah pd yg menang..tahniah kat lizot jugaks!! Rezeki dia kan..ehehehe..sedey..sob sob sob..
Hnahdy said…
wah.. cepatnya umum pemenang. sangat suka.. tahniah pemenang
nur anis said…
tahniahhhhh..:)
taufikmaria said…
tahniah sume..
Makbed said…
wahahaha.... akak sorii.

hehehhehuhuhuhu.. saya pemenangnye ke. mekasihh..
Lulu Caldina said…
terbaek makbed!! tahniah.. :)

Popular posts from this blog

bla bla bla

sunyi

Tombiruo