join ainkalam's rm30 top up give away - officially closed

Dear Blogger Friends

I hereby announce the join ainkalam's rm30 top up give away rm30 is officially closed coz now dah lepas 12 tengahari. Pada yang i belum update dalam comments tu, don't worry... memang ada nama you all. InsyaAllah I akan update the blog names ya.. so far masih ada 56 comments pending. Kalau ada double entry, I masukkan satu je ye. 

This is what I am going to do tonight with my son's (Joey) assistance :)

First Step:
We will have an undi to decide, berapa orang yang akan dapat top up ni. Kerana, pada awalnya, I tak bagitahu berapa orang yang dapat kan... up to maximum 3 orang ya :) 

Second Step:
Undi siapakah para bloggers yang bertuah itu.

Third Step:
I akan announce in my blog on 27th Dec 2012. Pemenang must contact me via email at ainjalin@gmail.com latest by 2nd Jan 2013. Kalau pemenang tak contact, kira burn ya. 

Forth Step:
Pemenang please provide the following to me dalam your reply, sebab I akan buat direct top up for you via MBB2U. :)

  • Handphone No: 
  • Line apa: Maxis ke, Celcom ke...

Kalau salah bg hp number, I tak bertanggungjawab ya. Sila pastikan itu adalah hp no yang hendak di top up.

Well, I guess... that is all... good luck you all :)

And thank you all so much for joining this giveaway!!

Comments

Sya Chot .. said…
menanti pemenang segmen ini..hee
Ein said…
akak dah announce dah :)

Popular posts from this blog

confession

love hurts