Read in your language

Followers

join ainkalam's rm30 top up give away

by - December 26, 2012

this is sticky post - please scroll below for latest postings :)

wahh!! sape nak? sape nak?? i am in the mood of giving ni... dah hujung2 tahun kan... :D so, siapa siapa yang nak join.. 
sila la ikut syarat2nya ya...


  1. copy & paste banner di atas, di blog posting anda.
  2. letak title posting tu "join ainkalam's rm30 top up give away"
  3. heheehe :D jangan lupa letak link ke blog akak... akak pun lupa daaa... (tq orochi) :p  
  4. nak follow boleh, tak follow pun tak pe :) 
  5. letak link posting anda di bahagian comment posting ini supaya akak tau anda ikut giveaway ni.
tarikh tutup: 26th december, 2012 jam 12 tengahari.

apa yang akak akan buat, akak akan kumpulkan link anda, dan suruh anak akak, joey pilih secara rawak.. ala2 undi dalam balang tu :) okay? kita mulakan dari sekarang!

tak kisah la, anda pakai apa2 nombor pun.. akak akan top upkan untuk yang berjaya :)

You May Also Like

93 comments