jemputan berbuka puasa

wahhh semakin banyak pulak jemputan untuk berbuka puasa... ye lah... dah minggu terakhir, ye dak... minggu depan dah 2 jemputan memenuhi inbox aku. :) minggu ni patut ada satu tapi kensel pulak last minute.. cheh... rugi nak dapat makan kat hiltonkl :p perghhh... ni agaknya sebab sambutan tak ramai. owhh talking about jemputan berbuka puasa... pejam celik pejam celik, dah tinggal 9 hari kan kita berpuasa... malam tadi penyakit 'm' melanda... tapi nasib baik la vitamin 'r' lebih kuat, kami berterawikh satu keluarga :p hehehe :D so... apa lagi... kita berbuka di mana minggu depan?? di sini...!
yang ni... contractor belanja :)
yang ni, company belanja... wahhhh :D
  Your Way To Financial Freedom

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi