bbgs clan gathering

sunday: 5th aug 2012: TM was so sweet to offer her place for our recent gathering. so, apa lagi... potluck la... the girls have been discussing on wassap what to bring etc... i just read through... bukan apa, it is a weekend, and normally we have our own iftar... and takut last2 minute ada plan lain. so anyway, then i got to know joelis are going out with their dad. so, baru lah aku berani bersuara... that i am coming.. itu pun tak sure lagi if kaiser is going.. sebab his class tak menentu... nanti aku buat plan sama2 dengan dia, dia tak leh join, bikin aku sedey... so, baik aku buat plan sendiri dulu. 

so, aku bawak karipap... murtabak tak sempat buat sebab tetiba daddy joelis macam tukar plan sikit. so aku agak kelam kabut lah... and plus aku mengada kan... pi gatai buat karipap sendiri buat apa... kan senang beli... nak tau sebab apa? sebab aku tak puas makan karipap kat bazaar ramadhan yang kebanyakannya macam siot!! anyway, kengkawan yang lain bawak lah segala macam makanan :) mari lah tengok betapa meriah nya makanan... and we had it in the garden.. suka sangat :) walaupun habis kaiser digigit nyamuk2 :p hahaha 










as usual, aku banyak diam during the gathering... enjoyed my time there but i don't talk much... why aahh?

Your Way To Financial Freedom

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi