MY BLOG FOLLOWERS

Wednesday, July 25, 2012

niat di hati

aku baru nak bercerita... tentang apa yang aku rasa... dah lama aku pikir or rasa macam ni... tapi bila nak start menaip... mula lah timbul rasa... ermm.. tak tau lah... is it appropriate what i want to write.. but then again, this is my blog, suka hati lah nak tulis apa... pasal aku jugak kan... i am beyond kisah of what people think about me. byk benda lain lagi yang aku boleh fikir... tapi kenapa that stopped me from doing it? from writing what i feel or what i am thinking of? but ... so? naper tak tulis je? entah... skrg biar lah dulu... biar la idea or rasa hati... niat di hati tu macam air yang mengalir kat air terjun jer... 
cantek kan air terjun ni? :) itu kat niagara fall, i was there way back in 1997. sama2 dengan mama & ayah and D... masa tu Lisa dalam perut... hehehe :D terboyot2 aku naik boat kat niagara falls ni... basah kuyup... dan betapa terpegunnya aku dengan ciptaan Tuhan... subhanallah... sungguh menakjubkan.. 

Your Way To Financial Freedom

2 comments:

orochimaruNM orochimaruNM said...

~ untung la dan sampai pung ke sana..ehehehe

Ein said...

:D alhamdulillah... dah lebih 15 tahun dah... cepat je masa berlalu kan...