kesian dia tercepit...

time time poser ni.. kadang2 orang jadik kurang produktif... eppp eppp... haa jangan buruk sangka... sekarang ni aku tengah amik break kejap... rasa nak muntah pun ada ni, sebab sakit kepala.. dari semalam sekejap aku pakai la cermin mata aku kejap..

aku rasa sakit kepala aku ni ada banyak sebab.. cuma tak tau yang mana satu... salah satu, terlebih tidur last weekend.. :p tapi aku dah gi urut, dah rasa lega sket... pas tu sejuk sangat kat opis ni... jari jemari pun dah beku.. ok ok laa.. tak beku cuma sejuk sanattt... or, sebab puasa, kurang la minum air masak... rasanya malam tadi dengan masa sahur dalam 4 gelas je kut.. or mungkin 3 gelas.. mana cukup.. or, aku lama sangat tenung lappy nih.. dah kerja, nak buat camne... aku try jugak cari benda warna hijau nak tenung... tak de pulak.. entah lah,,, dah berpinar2 ni... ataupun aku terkejut dengan cerita/peristiwa yang berlaku last weekend... urmmm.. takkan kut... 

tadi aku renung2 la blog aku ni.. sekali ternampak apa pelik benor aku punya tajuk2 kecik kat blog nih.. macam ada yang tak kena pulak. laa... tercepit rupanya.. hahaha :D aku ni kalau boring2 kan suka tukar2 layout blog aku nih... so haritu time gatal2 tu dok tukor le size text... rupanya terbesor.. maka tak muat la nak isi semua.. :D haha bengong betul lah... ha.. skrg dah betul kan dah :p



Your Way To Financial Freedom

Comments

~ lemau akak nih..ahahaha

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku