Let’s Join ainkalam.com’s Fathers’ Day Giveaway Project 2012

updated - ein says: This is a sticky post... so this post will be the 1st posting everytime you come back until 24th June 2012, just in case you are wondering.  For latest posting daily, please scroll down. :)
Haa... sila la ikut aturan di bawah yerr.... kalau ada salah silap, awal2 lagi.... 'maafkan aku' almaklum lah.. ni 1st try nak cuba... :) Jadi sementelah Fathers' Day @ Hari Bapa hujung minggu ni... mari lah sama2 memeriahkan suasana.... share the stories & pics about you and your dad!

jangan lupa letak header ni at your posting in your blog :)
  1. Tajuk posting Let’s Join ainkalam.com’s Fathers’ Day Giveaway Project 2012 
  2. Letak header ni in your posting [apa lagi tlg promote page ni la kan...]
  3. Masukkan link ni... www.ainkalam.com
  4. Post up the best memorable picture of you and your dad
  5. Buat pantun/poem about your dad, minimum 4 line... cukup lah... serious boleh, kelakar boleh... janji yang you rasa boleh menarik perhatian aku nak pilih ;) tak kisah bahasa melayu atau inggeris :p kena la jujur ya... kalau you all tipu, nanti tak berkat tau... ciptaan kena asli.. tak mau ciplak dari mana2 website.. 
  6. Bagitahu aku link you all kat ruangan comment aku ye.. ye lah.. kalau tak macamana aku nak tau you all masuk giveaway ni kan.. :)
Tarikh Start: 14 June 2012 – 24 June 2012 at 12.00 noon.
Result will be announced on: 30 June 2012... heheh bagi chan la nak baca .... sebab minggu sebelum tu ada event, outstation... :p 
Hadiah: 1 toiletries bag untuk anda and 1 for your dad too! :D [Disclaimer: The bags are not necessary the same okay.. :) and mungkin ada logo my company] 
Announcement Pemenang: akan dibuat on my blog...jadi pemenang sila lah contact aku later ye.. ;)

Selamat mencuba...
  

Comments

good luck yup :)
Ein said…
:) thank you :D
onlajer said…
as-salam. kalau gambar saya dengan anak boleh hee
Ein said…
wsalam... hmm alamak soalan cepumas... macamana ye..?
Fakhruddin said…
menarik!
kena sertai ni!

Popular posts from this blog

bla bla bla

sunyi

Tombiruo