Read in your language

Followers

blog give away gift - nak tanya

by - June 13, 2012

hi all... sorry lah.. but errm.. just nak bertanya... i hope i will get responds so that i'll know. heheh :D okay, i have been reading blogs... and macam2 promotion diorang buat... games lah ... itu la .. ini lah... bila baca tu macam seronok... and for some it is just for fun... so, i was thinking of doing the same. just for the fun of it. cumanya the gift... itu yang jadi persoalan sekarang. 

hmmm okay... the reason nak tanya ni bukan sebab aku ni kedekut.. tapi just terfikir daripada ianya membazir dan terletak tak pakai, at least i can pass it on to others who would appreciate them. 

just to clarify, i am working with a generous company, alhamdulillah... so at times when we go for outing, staff akan diberi hadiah2 sampingan... which i love to receive. cuma kadang2 tu ada extra, or they have given  us the same things... so, ermmm faham tak apa yang aku cuba cakap kan ni? :) kesimpulannya, kalau aku bagi hadiah tu untuk give away gift untuk pembaca blog aku, you all okay ke? it is new cuma ada la logo company kat situ.... bagus jugak untuk promote company tempat aku bekerja ni ..:) 

haa.. sila lah beri pandangannya ye.... bantuan dan pandangan anda amatlah dihargai :)

toiletries bag - bagus untuk travelling or even letak toiletries kat bilik mandi rumah.
it looks like this, except that it is red and ada logo company & travel agent :) 

You May Also Like

5 comments