bila resah...

nope, not anuar zain's song... hehehe :D just compiling a few stuff that i'd do.. to remember Allah is at all times okay...:)

  • bila boring jer: tukar layout blog :P hehehe :D ini dah yang ke tiga kali kut i changed my blog layout for the past 2 months?
  • rasa nak relax2: pi lepak kat pantry tingkat 12. org2 kat sini bila time pagi2 pasti meriah :) and kepala otak rasa lapang jer :D hehehe :D
  • bila ngantuk: makan biskut cicah teh tarik... :P
  • bila sedih: ingat Tuhan, anak2 and parents :)
  • bila sunyi: playback all the fun and sweet conversation between joelis and i
  • bila sakit kepala: call aida, urut kat ego saloon :P hehehe :D
  • bila lapar: dan bukan time makan, minum air kosong! haaa... kata nak tau camner saya kurus.. gitu lah ;) ada sanggup? :p
  • bila marah: (selain dari istighfar :p), bawak keter laju2... skrg dah ada the ultimate driving machine (kununnya) lagi la teran minyak kan... eleh... sebenornya bukan aku berani sangat pon.. cakap jer nih...nyeh nyeh nyeh..
  • bila sangat marah: diam [sebab nak tunggu reda and cool kan diri] biar lah lama mana pun.. hahh.. nak carik pasal dengan aku? 
  • bila bosan: blogwalking ;) 

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

moving mirror

migraine is my bestfriend