abg long aku

ingat kl gangster je ada abg long? aku pun ada jugak... tapi ini masa zaman zaman aku belajar... in the aerly nineties.. dulu kalau orang kata belajar kat politeknik, orang kata gak budak2 poly gangster.. ermm tapi, aku tak gangster pun.. :P persamaannya, kitorang ada gak abg long, angah.. alang.. adik... jadi dulu zaman aku belajar, aku dipanggil kak long.. :) 

semenjak dua menjak ni aku asyik teringat je kat abg long aku... hmmm... aku teringat dulu kalau boring2, petang ke, malam ke, dia akan datang kat padang permainan depan rumah kitorang, main gitar... lepas tu, aku akan nyanyi :) ye laa... dulu belum beranak... tak de lagi urat saraf yang putus... dia bagi je la lagu apa2, sumer aku boleh nyanyi.. sekarang... hampeh :P

pastu, abg long ni rajin layan aku... dan penyabar orangnya... dan aku ingat dia ajar aku macamana sembahyang terawikh :) online lagi ko... kelllasss gitu ;) hmmm apa khabor lah abg long aku ni sekarang...


Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku