kaku - mcm batu

tersangat marah skrg ni... tadi tak marah cuma sedih. tapi skrg marah campur sedih. aku tak boleh ckp dgn sapa2. jadi aku luahkan kat blog. aku dah tak boleh pikir straight skrg ni. kalau korang baca ni layan je lah.. baru kejap ni aku kena marah dgn laki aku sebab aku tak tido lagi and switch on lappy aku. aku terpaksa, kalau tak aku tak leh tido. tapi dia bukan paham kalau aku ckp. aku dah penat skrg ni. dari tadi aku dah sebak. paham tak perasaan sebak macamana. kepala aku dah penuh macam2 skrg ni. pasal kerja aku tak payah sentuh, coz aku bukan ada pilihan lain pun. nak tak nak aku kena stay... so, i will just stop talking about work here.

pick up the frieking phone!! tau tak anak ko dah berapa hari cuba call?? aku sms jgn harap nak reply lah. aku bukan saja2 nak sms. semua hal anak2. jgn ditimpa perasaan boleh tak? ko tau tak, anak ko simpan duit yang dia menang sebab nak belanja ko keluar tengok wayang? ko tau tak dia beriya2 plan nak buat semua tu. ko paham tak perasaan anak ko sebenar macamana??? bukan sikit tau dia nak belanja ko tengok wayang. dia nak belanja ko kat gold seating kat pavi tu. aku pun belum pernah lagi tgk wayang kat gold seat tu. tapi anak ko dah plan sebab dia nak belanja  sebab fathers' day katanya. tapi ada ko kesah??? ada ko terpikir nak call balik ke... sms balik ke bila ada message tu??? aku sedih sgt bila aku balik kerja tadi dlm kul 820malam, anak aku ckp, "ma, joey belanja mama je lah tgk wayang kalau daddy tak call balik" kesian statement dia tuh. aku pun terdiam jer...

tiba2 tadi aku dah rasa tak mampu nak buat semua. tapi macamana?? aku dah terlanjur janji. aku tak sampai hati nak biarkan mama... tapi hari ni aku memang terasa sangat penat.. letih otak aku. but the best thing is, i work best under pressure :P cheeyywaahh... hehheh :D aku buat menu card dgn poster nak promote cafe mama dalam masa 2 jam... perghhh!! terrer aku kan... by the time aku balik rumah, aku dah tak de selera nak makan coz kepenatan. time tu gak lak laki aku sms ajak kuar malam ni... aku ckp aku baru je masuk rumah mama... rasa mcm letih sgt... dia punya reply sms tu mmg bunyi kecewa.. tapi mmg aku letih sgt... kaghang tak larat aku nak nari derrr..  :(

esok hari amik report card. dah 3 hari try contact daddy joey tapi tu lahh... tak reti2 nak reply..or jwb.. agak eh bini dok jaga handphone dia kut.. ha dah abih geram lah nihhh... ko tak yah takut lahh aku tak de nya amik laki ko tuh... aku pun dah ada laki sendiri! so aleh2 atok gak tolong.. aku lak nak kejar kan kerja pi set meeting pepagi buta kul 8am esok.. hmmmm nak harap laki aku skrg ni. mampuih... bazir air liur jerr... kalau cakap lebih2 kaghang bunyik mcm byk yg aku tak puas hati.. baik aku diam jer... 

aku dah bingung.. tadi cepat2 mandi... solat.. aku doa kat Tuhan tlg aku settle satu2 issue aku... aku nangis lagi... kelmarin waktu solat kat office pun aku nangis.. aku tak tau tapi aku rasa tersangat sedih... lagi sedih bila aku tak leh ckp kat sape2 kut.. :( aaahhhh.. aku nak tido.. tapi aku tak leh masuk bilik selagi aku tak stop nangis nih.. nnt aku kena marah lagi dgn laki aku..

dah la tadi dia suruh aku tido luar... sampai hati dia... :'( dan byk lagi aku tak habis luah kan...

saat ni jugak lah aku terpikir... "seth tan... kenapa lah ko tak benar2 wujud?" * busdus * :P

Comments

Popular posts from this blog

Tombiruo

bla bla bla

sunyi