sedey kejap

sedey kejap sebab pagi tadi marah joey sebelum pergi sekolah...mana tak nya... dah tunggu nak dekat 5 minit tak turun2... suruh kak lisa panggil... dah banyak kali tak menyahut... ni memang nak kena nih... so, akhirnya mamanya lah kena naik kan.. si kakak pulak dah siap pakai kasut, malas nak bukak... hemmm jam dah 640am.
aku lebih garang bila marah pagi tadi!!

and once naik atas, guess what??? joey tengah pack bag, baru nak kemas buku... menyirap lah darah aku!! memang nak kena... lepas tu boleh he gave me the look... hmmm memang maximum nak kena pepagi buta!!! geramm betul aku... dah kena marah... apa lagi... nangis la... itu je lah kerja... dah tau nak kemas bag pepagi, apsal tak bangkit earlier?? haaishhh!!!

lepas tu bila dah kat bawah, terus menonong nak ambik kasut... vico tak minum lagi... kena marah lagi... 'habis, nanti lebih lambat.." boleh jawab lagi tuh... "pergi minum sana vico nya dulu!" and joey pun terus pergi minum vico dia and hantar ke dapur cawan kosong tuh... "setokinnya mana?" daahh kena naik atas lagi amik setokin pulak... memang lah mendidih... nak marah lebih2 pun, pepagi buta, kaghang turun pulak bapaknya, lagi naya... hisshhh sabar je lah...

and disebabkan lambat keluar, semua org lambat... lisa sampai sekolah lagi 3 minit 730am... and mamanya sampai 750am kat office.. !! gggrrr..

Comments

Popular posts from this blog

bla bla bla

sunyi

Tombiruo