advance course

yeuppp.... i am going diving again... i really need a break from everything. maybe i should be concentrating about diving rather than something else that is uncertain. target somewhere in march. :) the boss is going too... so now i am in the midst of planning and getting my buddy to join me. i want to do my advance course..

issue: i heard this on the radio this morning on the way to work. it's about fitnah. and one of the points, those people who 'fitnah' other people is because they feel inferior about themselves. and i believe that is true too. and only themselves know why they are so free of 'memfitnah' other people. agak2 nya aku ni macam celebrity kut... no.. bukan aku perasan... cuma some people suka benor dok baca citer aku pastu buat andaian bangang.. kaghang kalau aku sebut orang kata aku racist... kalau aku racist, idak la aku nak kawin dgn omputih kan.. or.. hmm entah lah... suka ati kome lahh.. haa kan dah start cakap perak nih...

apa-apa pun aku baru teringat .... aku suka dengan katak yang aku jumpa itu hari... memang aku terkejut tapi aku sukaaaaa bangat!!! sampai aku nangis la jugak terjumpa katak tuh... aahhh suka nya.... happy sangat... and parents aku pun happy jumpa katak aku tuh... wakakakaka... terkejut aku bila katak tu panggil nama aku.... but i am happy lah.. lalu ekspressi muka aku pun macam katak yang kat sebelah niehh... heh heh :D

have a good weekend everyone... and i love you all who reads my blog... walaupun some of you suka nak fitnah aku dan buat andaian2 yang kurang pandai tu... and again, baca lah blog aku for relaxation, and aku pun suka baca blog2 orang lain... walaupun ada blog2 orang mangkuk hayun yang tak de kerja lain and tulis benda2 that will make dia rasa lega agaknya... such as nak menegak benang yang basah... ha gitu lah... and ada yang tulis benda2 bangang2... as long as aku tiada kaitan in those writing, i am fine... wuuhhuuu...

Comments

Popular posts from this blog

my fitness journey

migraine is my bestfriend

tapi bukan aku